Enterijeri po meri – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

Enterijeri po meri

Opremanje enterijera po projektu - zamisli i zelji klijenta predstavlja kompleksan proces koji zahteva dosta iskustva i strucan tim arhitekata, bilo da se radi opremanje stanova, opremanje kuća i vila, ili opremanje kafića, opremanje restorana, opremanje kancelarija i ofisa, ili opremanje hotela.

Naša kompanija nudi i usluge uredjenja enterijera bilo koje namene. Nas tim arhitekata i dizajnera sa velikim iskustvom u projektovanju, realizaciji i opremanju enterijera kako u Srbiji tako i u inostranstvu će Vam pomoći oko rešavanja svih dilema i nedoumica vezano za uredjenje i opremanje enterijera, sto zapravo i čini svaki naš enterijer unikatnim i ekskluzivnim..

Prilikom uredjenja ili opremanja enterijera, bilo da je u pitanju opremanje stana, opremanje hotela, opremanje kafica ili opremanje restorana posebna pažnja se obraća na sam ambijent, kao i na afinitete klijenta.

U proizvodnom procesu prilikom opremanja stanova i opremanja kuća koristimo isključivo najkvalitetnije materijale kao što su prvoklasni masiv, furnirani medijapan, italijanske lakove i tonere,  nemačke okove i kompozitne materijale poslednje generacije.

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD