Enterijeri ugostiteljskih objekata – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.ns

Enterijeri ugostiteljskih objekata

Opremanje ugostiteljskih objekata i proizvodnja nameštaja za opremanje restorana, kafića, barova i opremanje bašta i drugih objekata je proces koji zahteva angazovanje tima stručnjaka, prvenstveno arhitekata, vrhunske majstore i dobro opremljenu i fleksibilnu proizvodnju za opremanje ugostitelsjkih objekata. U ovom procesu je takodje izuzetno bitan i dobro organizovan sam proizvodni proces, kao i kontrola kvaliteta na više nivoa.

Kompanija Wood N Steel se pored izrade komadnog nameštaja bavi i projektovanjem i izradom nameštaja za opremanje ugostiteljskih objekata - t.j. proizvodnjom nameštaja za ugostiteljske objekte  i proizvodnjom elementa fiksnog enterijera po projektu od punog drveta i furniranog medijapana za iste.

Mi nudimo apsolutni kvalitet po najboljim cenama za opremanje enterijera restorana, kafića, opremanje barova.

Naš nameštaj za ugostiteljstvo i ostali proizvodi ispunjavaju sve tehničke zahteve koji se nameću pri opremanju restorana i opremanju kafića kao i visoke zahteve vezane za kvalitet materijala nameštajem za ugostiteljstvo.

Zahvaljujući fleksibilnosti naše dobro opremljene proizvodnje, vrhunskim majstorima kao i timu naših arhitekata, u mogućnosti smo da odgovorimo na apsolutno sve zahteve za opremanje restorana, kafića kao i na zahteve za proizvodnju ostalog nameštaja za ugostiteljstvo.

Dugačak spisak referenci, u oblasti opremanja ugostiteljskih objekata i enterijera, od opremanja desetina restorana i kafića do opremanja preko 50 stanova na najvišem nivou,  kao i mnogobrojne nagrade i priznanja koje je dobila naša kompanija, još jedan su pokazatelj apsolutnog kvaliteta iza koga stojimo!

What are you looking for?

PRIRDRUZI SE NASOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje saljemo na mail.

Your cart