Enterijeri ugostiteljskih objekata – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

Enterijeri ugostiteljskih objekata

Opremanje ugostiteljskih objekata i proizvodnja nameštaja za opremanje restorana, kafića, barova i opremanje bašta i drugih objekata je proces koji zahteva angazovanje tima stručnjaka, prvenstveno arhitekata, vrhunske majstore i dobro opremljenu i fleksibilnu proizvodnju za opremanje ugostitelsjkih objekata. U ovom procesu je takodje izuzetno bitan i dobro organizovan sam proizvodni proces, kao i kontrola kvaliteta na više nivoa.

Kompanija Wood N Steel se pored izrade komadnog nameštaja bavi i projektovanjem i izradom nameštaja za opremanje ugostiteljskih objekata - t.j. proizvodnjom nameštaja za ugostiteljske objekte  i proizvodnjom elementa fiksnog enterijera po projektu od punog drveta i furniranog medijapana za iste.

Mi nudimo apsolutni kvalitet po najboljim cenama za opremanje enterijera restorana, kafića, opremanje barova.

Naš nameštaj za ugostiteljstvo i ostali proizvodi ispunjavaju sve tehničke zahteve koji se nameću pri opremanju restorana i opremanju kafića kao i visoke zahteve vezane za kvalitet materijala nameštajem za ugostiteljstvo.

Zahvaljujući fleksibilnosti naše dobro opremljene proizvodnje, vrhunskim majstorima kao i timu naših arhitekata, u mogućnosti smo da odgovorimo na apsolutno sve zahteve za opremanje restorana, kafića kao i na zahteve za proizvodnju ostalog nameštaja za ugostiteljstvo.

Dugačak spisak referenci, u oblasti opremanja ugostiteljskih objekata i enterijera, od opremanja desetina restorana i kafića do opremanja preko 50 stanova na najvišem nivou,  kao i mnogobrojne nagrade i priznanja koje je dobila naša kompanija, još jedan su pokazatelj apsolutnog kvaliteta iza koga stojimo!

Resto bar Prague Novi Sad enterijer

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD