Nasa proizvodnja – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

Nasa proizvodnja

NAŠA PRIČA

Est. 2015
Zasto bi izabrali nas za saradnju ?

WOODNSTEEL je kompanija sa mladim radnicima, velikim potenicijalom i velikim mogucnostima.

Krenuli smo pre 6 godina u jako teskom vremenu za napredovanje u ovakvom biznisu, radili smo vredno bez bilo kakve pomoci od strane drzave/banaka i slicnih investitora, sve smo izgradili od nule i evo gde smo sada stigli. Smatramo da smo vrlo kvalitetni, da ucimo na nasim greskama pa tako mozemo da kazemo kako su nasi proizvodi sve bolji i bolji.

Trudimo se da odrzimo nasu misiju, da nam proizvodi budu visokokvalitetni, postujemo tudje kritike usvajamo ih i resavamo sve probleme, uvodimo inovacije i pokusavamo da se obucavamo u svim segmentima.

Ko smo mi ?

WOODNSTEEL je kompanija koja se bavi proizvodnjom namestaja od 2015 godine, rodila se u porodicnom krugu a sada borji preko 15 zaposlenih radnika. Posedujemo dve proizvodnje ukupne povrsine od 600m2, nalazimo se u Novom Sadu.
Bavimo se porivozdnjom i prodajom namestaja od punog drveta, korisimo samo HRAST i PARENI ORAH, robu isporucujemo sirom Srbije i balkana. Trenutno brojimo hiljade zadovoljnih kupaca i klijenata.

Nasa saradnja se zansiva na poverenju i kvalitetu, svakodnevnu saradnju sirimo sa nasim saradnicima a to su arhitekte iz Novog Sada, Beograda a i okolonine.

Nas cilj

Nas cilj je da proizvodomo visokokvalitetan namestaj od punog drveta, izradjen po nasem stilu i ukusu, po najvisim standardima od najboljeg drveta, da bude prepoznatljiv sirom Evrope, a takodje da svaki nas kupac bude zadovoljan i uziva vecnu vremena u koriscenju naseg namestaja.

Zasto kod nas?

Kod nas imate mogucnost da izaberete namestaj u vise dimenzija, da se dogovorite oko detalja i da jednostavno kreirate sami sebi namestaj.
READ MORE

Nasa vizija

Da nas namestaj bude prepoznatljiv i autentican sirom Srbje i Evrope, da je dugotrajan odnosno vecan. Takodje se oslanjamo na to da dajemo dozivotnu garanciju na nase proizvode.

OSNIVAC I TIM

Tim ljudi koji su glavni za WOODNSTEEL

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD