Rokovi isporuke – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

Rokovi isporuke

Rokovi isporuke za drveni namestaj

Koje je prosecno vreme proizvodnje ?

Prosecno vreme izrade namestaja leti je do 2 meseca, iz razloga sto obradjeno drvo ostavljamo da "odlezi " neko vreme da bi odradilo sve sto mu je potrebno posle lepljenja, da reklamacije ne bi mogle da se dogode i da bi ispratili ceo proces deformacije drveta kod nas u pogonu.

Rok isporuke drvenih delova.

Praktikujemo rok isporuke od 40 do 90 dana od dana porucivanja, iz razloga sto se iz gore navedenog opisa desavaju deformacije i ostecenja drvenih delova koji se desavaju sami od sebe prirodno, pa zato je potrebno da se ponovo napravi neki deo ili sanira steta na istom. Trudimo se da ubrzamo sve rokove ali sam pristup i rad sa drvetom to otezava, postoji mogucnost dogovora kada su vece serije u pitanju.

Nacin placanja

Nacini placanja u nasoj firmi

Kod nas praktikujemo da olaksamo kupcima sam nacin kupovine, tako da mozete poruciti online ( platiti preko m-bankinga ), ili uzivo resiti uplatu u kesu. Nudimo placanje preko firmi, takodje moze da se kupi na rate preko POS terminala kreditnim karticama Banke Intese.

Slanje za inostranstvo

Takodje mi radimo i izvoz, imamo nas trasnport a moze biti i vas mi obezbedjujemo celu carinsku papirologiju, pakovanje i utovar/istovar.

Reklamacije

Prihvatamo reklamacije na sledece:

1) Vrednost robe; 2) Značaj nedostatka u konkretnom slučaju; 3) Da li se nedostatak može otkloniti bez značajnijih neugodnosti za potrošača. Sve troškove koji su neophodni da bi se otklonili nedostaci, a naročito troškovi rada, materijala, preuzimanja i isporuke, snosi MEJOR;. Garancija nije osnovana: 1) Ukoliko se utvrdi da se sa artiklom nepravilno rukovalo, odnosno da se nenamenski koristio; 2) Ukoliko se kupac nije pridržavao uputstva za upotrebu; 3) Ukoliko su na artiklu mehanička oštećenja; , 4) Ukoliko se ustanovi da je kvar otklanjala nestručna osoba; 5) Ukoliko je artikal bio izložen nenormalnim klimatskim uslovima i to: a) Za artikal za unutrašnju upotrebu – voda, vlaga, visoka temperatura, hemijski uticaj, otvoren plamen i sl. b) Za artikal za spoljnu upotrebu – visoka temperatura (preko 100 C), hemijski uticaj, otvoren plamen i sl. 6) Ukoliko na laku dođe do oštećenja: kidanjem, bušenjem cigaretom, prljanjem (bojama, mašću, uljem, kiselinom, pranjem) i sl. 7) Ukoliko se utvrdi da je drvo odnsno artikal bio izložen promenama temperature velikuh raspona od ( 0 do +40 stepeni ) u istom danu. 8) Ukoliko se utvrdi da je drveni deo bio izložen preko grejnog tela, isušivača vlage ili imao konstanto prisustvo sličnih proizvoda u blizini kao što je prečišćivač vazduha, jonizator, ovlaživač i slično. 9) Ukoliko se utvrdi da su pukotine na čelima drvene površine manje od 1/2mm širine.

U slucaju reklamacije pokrivamo

Odvoz-dovoz, popravku i vracanje namestaja nazad, ili potpuno izradu novog dela namestaja ili celog namestaja.

Rokovi reklamacije

Rokovi reklamacije se desavaju najvise u 10 radnih dana, trudimo se da nasim klijentima sto pre obezbedimo novi namestaj ili saniramo stetu.

Odustanak od ugovora

U skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača i od dana kad mu je dostavljen obrazac za odustanak. MEJOR PR NEMANJA DIVIC daje pravo svojim potrošačima da odustanu od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 15 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača i od dana kada je dostavljen obrazac za odustanak. Potrošač je na osnovu člana 35. Zakona o zaštiti potrošača dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Tehnomanija daje pravo svojim potrošačima da robu vrate trgovcu bez odlaganja a najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je potrošač poslao obrazac za odustanak. Smatraće se da je roba vraćena u roku ako je potrošač poslao robu pre isteka roka od 15 dana od trenutka slanja obrasca za odustanak. Potrošač snosi direktne troškove vraćanja robe. Potpisivanjem ovog obrasca potrošač izjavljuje da je saglasan da mu se cena robe vrati kada roba bude vraćena na adresu za prijem obrazaca i uređaja, a da trgovac ima pravo da uskrati vraćanje celokupne kupoprodajne cene ili srazmerno umanji vrednost kupoprodajne cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju zbog toga što je potrošač robom neadekvatno ili nepravilno rukovao. Izjava o privatnosti podataka Podaci o ličnosti koje potrošač daje u ovom obrascu služe za evindetiranje izmena u prometu robe i MEJOR PR NEMANJA DIVIC ih neće upotrebljavati u druge svrhe.

What are you looking for?

PRIRDRUZI SE NASOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje saljemo na mail.