NOVOSTI I SARADNJE – Tagged "uredjenje enterijera"– WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

NOVOSTI I SARADNJE

Uredjenje enterijera Game Centar poslovni prostor Novi Sad

Uredjenje enterijera Game Centar poslovni prostor Novi Sad

Imali smo priliku da ucestvujemo u uredjenju enterijera poslovnog prostora u Novom Sadu za kancelarije Game Centra. Pravili smo dekorativne zidove od masivnih letvica 40x40mm koje smo postavjali na zidova sa blagom distancom kao i na plafon da lebde od samog plafona. Da bi prica jos bila zanimljivija ubacene su led trake odredjene pozicije u istom profilu kao letvice.

Read more

Galerija za iskoriscenje maksimalnog prostora

Galerija za iskoriscenje maksimalnog prostora

Izradili smo galerinu sa stepenicama za maksimlano iskoriscenje jednog enterijera, pravljena je od metalne konstrukcije sa drvenim delovima, kompletno uradjeno od nase strane od poda do plafona. Crtezi su radjeni od strane arhitektonskog tima a nase je bilo samo da se to realizuje. Radovi su trajali oko 3 meseca a na projektu je ucestvovalo 5 ljudi.Objekat se nalazi u Sloveniji i radjen je 2020te godine.

Read more

Resto bar Prague - Novi Sad opremanje enterijera

Resto bar Prague - Novi Sad opremanje enterijera

Sa malim zakasnjenjem u objavama a ne tako davno , 2020 godine imali smo priliku da u potpunosti ucestvujemo u pravljenju jednog novog restorana u Novom Sadu. U pitanju je restoran Prague na Spensu, uredjenje je trajalo citavih 6 meseci do samog otvaranja a mi smo izvrsili radove na skoro svakom delu tog restorana. Od platofrmi za binu i separe do konstruckije za plafon. Izradjivali smo po projektu trpezarijske stolove,...

Read more

Up n Down klub Beograd - montaza

Up n Down klub Beograd - montaza

Opremali smo jos jedan od mnogobrojnih nocnih kluba u samom srcu Beograda, studentski trg u zgradi SPS-a dobro poznati bivsi klub Vanila, koji je sada dobio potpuno renoviranje od poda do plafona. Promenjeni su podovi, kupatila, kompletno renovairanje zidova i struje, promenjena su sva vrata, uradjen novi enterijer sto se odnosi na sam izgled klub ukljucujuci separe, stolove, klub stolove, ograde, zidnu dekoraciju, rasvetu, kancelarije i jos mnogo toga.

Read more

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD