Otkrijte Tajnu Luksuza: Najvredniji Stolovi Na Tržištu – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

Otkrijte Tajnu Luksuza: Najvredniji Stolovi Na Tržištu

Otkrijte Tajnu Luksuza: Najvredniji Stolovi Na Tržištu

Dobrodošli u svet ekskluzivnih komada nameštaja koji odišu elegancijom, retkošću i neprevaziđenom vrednošću. Naša proizvodnja je posvećena izradi najluksuznijih stolova na tržištu, spojila je vrhunsku veštinu s najfinijim materijalima kako bi stvorila remek-dela koja ostavljaju bez daha.

Dragocenost Starog Drveta: Više Od Samo Stola

U srcu naše proizvodnje leži dragoceno drvo staro preko 500 godina. Ova retkost prirode nosi sa sobom priču vekova, dajući svakom stolu jedinstvenu dušu i karakter. Svaki komad drveta je pažljivo odabran i obrađen, pretvarajući ga u umetničko delo koje nije samo funkcionalan komad nameštaja, već i nasleđe koje se prenosi generacijama.

Umetnost Epoksi Smole: Veličanstveni Stolovi Sa Neograničenim Mogućnostima

Pored dragocenih ploča od starog drveta, naša kolekcija obuhvata i stolove koji se izlivaju sa epoksi smolom. Ova tehnika omogućava nam da stvorimo ne samo stolove, već prava umetnička dela. Svaki komad je unikatan, sa beskrajnim varijacijama boja, tekstura i oblika. Ovi stolovi nisu samo komadi nameštaja, već i impresivna izjava stila i prestiža.

Cena Ekskluzivnosti: Investicija U Beskonačnu Eleganciju

Svestni smo da naši proizvodi nisu za svakoga. Cena naših stolova odražava ne samo materijale i veštinu uloženu u njihovu izradu, već i ekskluzivnost koju nose. Počevši od 5000€, naši stolovi se penju do nezamislivih 50000€, čineći ih ne samo komadima nameštaja, već i investicijom u umetničko delo koje se vremenom valorizuje.

Iskusite Ekskluzivnost

Pružite sebi priliku da uđete u svet neograničenog luksuza i ekskluzivnosti. Naši stolovi nisu samo komadi nameštaja, već iskustvo koje se pamti. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo da pronađete savršen komad koji odražava vašu jedinstvenu eleganciju.


luksuzni epoxy stolovi
talpa oraha 10cm debljine + 500 godina

Leave a comment

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD