Unikatni Komad: Kako Smo Stvorili Trpezarijski Sto Vredan 25.000eur od – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

Unikatni Komad: Kako Smo Stvorili Trpezarijski Sto Vredan 25.000eur od Korena Masline

Unikatni Komad: Kako Smo Stvorili Trpezarijski Sto Vredan 25.000eur od Korena Masline

U svetu enterijera, retko šta može da nadmaši kombinaciju elegancije, prirodnog šarma i visokog kvaliteta. Jedan takav izuzetan komad je naš nedavno završeni trpezarijski sto od korena masline, koji je svojom raskošnom pojavom osvojio srca kupaca širom sveta, dostižući cenu od impresivnih 25.000 eura na prestižnoj aukciji u Poreču.

Inspiracija iz Prirode

Sama ideja za ovaj remek-delu proizašla je iz divljenja prirodnom obliku i teksturi korena masline. U potrazi za načinom kako da oživimo tu prirodnu lepotu u funkcionalnom komadu nameštaja, odlučili smo da upotrebimo koren masline kao osnovni materijal za naš trpezarijski sto.

Vrhunski Materijali i Metode

Kako bismo postigli savršenu ravnotežu između estetike i trajnosti, koristili smo najkvalitetnije materijale i najnaprednije tehnike izrade. Svaki detalj, od izbora drveta do finalnih završnih radova, pažljivo je planiran i izveden sa strašću i preciznošću majstora.

Proces Izrade

Pravljenje ovog spektakularnog stola bilo je izazovno putovanje kroz vreme i veštine starih majstora. Prvo smo pažljivo izabrali koren masline koji je bio dovoljno veliki da zadovolji naše zahteve za dimenzijama. Zatim smo, koristeći najmoderniju opremu, pažljivo oblikovali koren kako bismo postigli željeni dizajn.

Nakon što je forma bila savršena, pristupili smo procesu izlivanja sa preko 350kg visokokvalitetne epoxy smole. Ova faza zahtevala je preciznost i veštinu kako bi se osiguralo da smola ravnomerno ispuni sve pukotine i praznine u drvetu, stvarajući glatku i sjajnu površinu.

Konačni Rezultat

Kada je trpezarijski sto bio završen, svi smo bili zapanjeni lepotom i elegancijom koju je isijavao. Svaki detalj, od prirodnih oblina korena masline do sjaja epoxy smole, stvarao je jedinstvenu harmoniju koja je privlačila poglede i dodavala poseban pečat prostoru u kojem se nalazio.

Zaključak

Stvaranje ovog trpezarijskog stola od korena masline bilo je ne samo tehnički izazov, već i emotivno iskustvo koje je probudilo našu strast prema stvaranju. Njegova cena od 25.000 eura na aukciji u Poreču ne samo da odražava njegovu vrednost kao jedinstvenog umetničkog dela, već i potvrđuje neograničeni potencijal prirodnih materijala i majstorstva u dizajnu enterijera.

Leave a comment

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD